Ventilera tankar

Så fort jag inte har något att göra börjar jag tänka på hur ensam jag känner mig, att jag inte känner i stort sett någon här i Stockholm. Jag har inga vänner att umgås med, snart kommer jag heller inte att jobba då jag går på gravidpenning, inte för att det sociala umgänget på jobbet ger allt för mycket, men det ger alltid någonting.
Jag befinner mig i något slags läge där jag mår rätt kasst och inte vet vad jag ska göra med mig själv. Det finns miljoner av saker att ta tag i hemma, och jag måste verkligen få någon form av struktur då jag trots allt ska vara hemma i nästan två månader innan bebis dyker upp. I nuläget har jag svårt att ens ta mig ut på en ynka promenad, trots att vädret är strålande. Hur fruktansvärt känns det inte att behöva tvinga mig själv till att ta på mig skor och jacka och faktiskt andas lite frisk luft? Jag vet ju att jag behöver både syre och motion! Herregud människa, rör på påkarna! Innan klockan slår om till tre SKA jag därför grabba tag i kameran och ge mig ut på en liten tur och fota lite höstlöv och annat vackert höstigt. När jag kommer innanför dörren har jag bestämt mig för att rensa en av mina byrålådor för att ge plats till bebisens kläder. 
 
Jag räknar dagar tills jag slutar jobba men vet att jag behöver någon form av disciplin. För att må bra i mig själv och för att lille bebis också ska må bra är mitt mål att röra mig utanför lägenheten varje dag, om det så bara är för att slänga soporna. Självklart hoppas jag att det ska bli en promenad på 30 minuter om dagen, men det är bättre att göra lite än att göra ingenting alls. Dessutom behöver jag saker att göra. Har än så länge en liten lista på sådant jag vill fixa när jag går hemma.

- Köpa och montera spjälsäng
- Bädda bebisens säng
- Tvätta alla söta små kläder
- Sy en bebisfilt
- Röra mig utanför lägenheten varje dag
- Fortsätta simma en gång i veckan
- Luncha eller fika med sambon inne i stan en gång i veckan
- Pyssla och städa 
- Rensa i arbetsrummet
- Rensa min egen garderob
- Köpa skötbädd och göra plats för oljor, blöjor, mm i badrummet
- Läsa en bok i veckan
- Blogga om vardagliga och icke vardagliga händelser
 
Listan kan göras lång, det gäller bara att ha disciplinen att faktiskt utföra allt.


Kommentarer
Cissi

Hej! Fin blogg du har!
Följ gärna vår barnshopping-blogg och delta gärna i vår pågående tävling! :)
Ha det gott!!!

Svar: Tack :)Intressant blogg, den ska jag kika lite mer på :)
Joo

2012-10-25 @ 22:42:55
URL: http://kidzshopping.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The Big Reveal

The big reveal handlar om graviditet, känslor, lyckan över att bli förälder, allt fix och trix inför barnets ankomst och liknande. Till en början en ganska opersonlig blogg med enbart mina egna fotade bilder som senare kommer bli allt mer personlig när jag gått ut med graviditeten.

RSS 2.0